Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@14:16:38 GMT

ماجرای باگ جدید و خطرناک واتس اپ چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۳۸۳۸

ماجرای باگ جدید و خطرناک واتس اپ چیست؟

محققان موفق شده اند نوعی نقص امنیتی جدید را در واتس اپ کشف کنند که به هکرها امکان می دهد عملکرد واتس اپ را مختل کنند و محتویات چت های گروهی را به طور دائم حذف کنند. بر این اساس بهتر است کاربران هر چه سریعتر واتس اپ خود را به روز کنند

گرچه واتس اپ این نقص امنیتی را برطرف کرده است اما لازم است بدانید که این نقص امنیتی می تواند به مهاجمین سایبری اجازه دهد تا بارها و بارها برنامه پیام رسانی را برای همه اعضای چت گروهی خراب کنند که این مشکل فقط با حذف کامل و نصب مجدد برنامه برطرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما حتی پس از بازیابی برنامه ، کاربران قادر به بازگشت به گروه نیستند و این باگ باعث از بین رفتن پیام ها و رسانه های رد و بدل شده در گپ می شوند.این آسیب پذیری در برنامه واتس اپ بسیار خطرناک است چرا که این برنامه را بیش از 1.5 میلیارد نفر استفاده می کنند. بر اساس بررسی های محققان در پژوهشکده "چک پوینت"برای شروع حمله و خرابکاری برنامه ، ابتدا مهاجمان وارد گروه می شوند و مراحل پس از آن و هک یکایک اعضا بسیار ساده پیش می رود.

یک مهاجم برای انجام حمله نیاز به مهارت های هک کردن دارد تا بتواند با استفاده از سایت واتس اپ و باز کردن DevTools Chrome و همچنین دسترسی به پارامترهای مخفی استفاده شده توسط برنامه به بخشی از چت های گروهی دسترسی داشته باشد. محققان دریافتند که هکر ها می توانند از این تکنیک برای تغییر شماره تلفن شناسایی اعضای گروه استفاده کنند و این عددها را با کاراکترهای غیر رقمی جایگزین کنند سپس با ارسال پیام با این شماره تغییر یافته ، برنامه برای هر یک از اعضای گروه از دسترس خارج می شود.

این اشکال به این معنی است که با بازگشایی واتس اپ، اپلیکیشن شما همچنان در حلقه نامتناهی سقوط اسیر خواهد شد و در نهایت باید گروه و واتس اپ را یکجا ترک کنید . با نصب مجدد امکان استفاده از واتس اپ را داشته باشید. این در حالی است که گروه و کلیه محتویات موجود در آن برای همیشه از دست می رود.حتی اگر همه اعضای گروه برنامه را مجدداً نصب کنند ، هرگونه اطلاعاتی که قبلاً ارسال شده است از بین می رود.

محققان یافته های خود را در ماه آگوست افشا کردند و انتشار نسخه واتس اپ با شماره 2.19.58 در ماه سپتامبر این آسیب پذیری را برطرف کرد. توصیه می شود کاربرانی که واتساپ خود را از ماه سپتامبر به روز نکرده اند ، برای جلوگیری از قربانی شدن این حمله ، آخرین نسخه را بارگیری کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تکنولوژی واتس آپ هکرها حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد