Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوگل اخیرا قابلیتی را به پلی استور اضافه کرده که می‌تواند با گردآوری اطلاعات درباره نحوه استفاده کاربران از بخش‌های مختلف یک اپلیکیشن، سرعت نصب آن‌ها را افزایش دهد. عرضه این ویژگی به‌تازگی برای بخشی از کاربران آغاز شده است.

به گزارش برنا؛ در جدیدترین نسخه پلی استور قابلیت تازه‌ای را مشاهده کرده که «App Install Optimization» نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات موجود در یکی از صفحات پشتیبانی گوگل، این سرویس اطلاعاتی را درباره نحوه تعامل کاربران با اپلیکیشن‌ها به دست می‌آورد و مبتنی بر آن‌ها به افزایش سرعت نصب برنامه‌ها کمک می‌کند.

اگر قابلیت App Install Optimization فعال باشد، دستگاه شما به گوگل می‌گوید زمانی که اپلیکیشن را نصب کردید، به ترتیب از کدام بخش‌های برنامه بیشتر استفاده کرده‌اید. این اطلاعات در ترکیب با اطلاعات سایر افرادی که از آن اپلیکیشن استفاده کرده‌اند، مشخص می‌کند که کدام بخش اپلیکیشن در اولین استفاده بیشترین اهمیت را دارد و اول از همه باید در اختیار کاربران جدید قرار بگیرد.

به گفته گوگل، با این کار نه تنها سرعت نصب بلکه سرعت بازگشایی و اجرای اپ‌ها هم بیشتر می‌شود و فشار کمتری به CPU می‌آید. این ویژگی شاید در ظاهر کمی خطرناک به نظر برسد، ولی گوگل وعده داده که اطلاعات کاربران را ذخیره نمی‌کند و صرفا با داده‌های مربوط به پراستفاده‌ترین ویژگی‌های هر برنامه کار دارد. این شرکت همچنین قرار نیست به اطلاعات سایر اپلیکیشن‌ها دسترسی داشته باشد. کاربر نیز همواره این امکان را خواهد داشت تا ویژگی یادشده را غیرفعال کند.

گوگل در توضیح این ویژگی می‌گوید:

    «گوگل پلی سرعت نصب، بازگشایی و اجرای اپ‌ها را بسته به بیشترین مصرف کاربران افزایش می‌دهد. گوگل ثبت می‌کند که پس از نصب اپ‌ها اولین بار از کدام قسمت آن‌ها استفاده می‌کنید. زمانی که اطلاعات کافی از افراد مختلف گردآوری شد، سرعت نصب بیشتر می‌شود. قابلیت «بهینه‌سازی نصب اپ‌ها» به‌صورت خودکار فعال است ولی از بخش Settings می‌توانید آن را غیرفعال کنید.»

این ویژگی هنوز به دست تمامی کاربران نرسیده، اما احتمالا ظرف چند روز تا چند هفته آینده تمام افراد به آن دسترسی پیدا خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گوگل پلی گردآوری اطلاعات سرعت نصب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد